• Schaeffler Kysuce , spol. s r. o.

            Informácie pre žiakov vykonávajucich odborný výcvik v spoločnosti Schaeffler Kysuce , spol. s r. o. 

            1. Žiakov 1. deň v škole informujú triedni učitelia o Schaeffler tlačive, ktoré musia žiaci priniesť do firmy v deň nástupu na odborný výcvik. Ak tlačivo do firmy neprinesú nemôžu byť vpustení do areálu firmy ! Tlačivo je nutné priniesť aj v prípade neprítomnosti žiaka viac ako 3 dni.

            2. V prípade návštevy Chorvátska, prípadne zaradenia žiaka do 2. skupiny kontaktných osôb, sa bude žiak vzdelávať dištančne

            3. U žiakov preveríme dotazníkom vybavenie žiakov PC a internetom.

            4.Počas odborného výcviku zaškolíme žiakov na MS teams.

            5. Opatrenie COVID 19 platia aj pre dlhodobých školských praktikantov (rúška im firma nezabezpečuje).

          • Oznam rodičom a žiakom !

            Slávnostné otvorenie školského roka 2020/21 bude v stredu dňa 02.09.2020 o 8.00 pre žiakov prvého ročníka  a o 10.00 pre všetkých ostatných žiakov. Začiatok vyučovania je vo štvrtok 03.09.2020 o 7.25 hod. podľa riadneho rozvrhu, vyučovanie bude prebiehať so zvýšenými hygienickými opatreniami. 

            Vstup do budovy školy, dielne a firiem je povolený len s rúškom, dezinfikujte si ruky, vstupujte jednotlivo a dodržujte odstup!

            Pri vstupe do školy sa každý žiak preukáže :

            1.vyhlásením o bezinfekčnosti podpísaným zákonným zástupcom (plnoletým žiakom),

            2.vyplneným zdravotným dotazníkom podpísaným zákonným zástupcom (plnoletým žiakom).

            Obidve tlačivá nájdete v prílohe.

             Žiaci vykonávajúci odborný výcvik v spoločnosti Schaeffler Kysuce , spol. s r. o.navyše  prinesú do firmy v deň nástupu na odborný výcvik tlačivá (čestné vyhlásenie, dotazník).

          • Oznam

            Milí žiaci, potvrdenia o návšteve školy bude vydávať p. Ing. Laurenčíková  od 24.08.2020 do 27.08.2020 v učební 129 – prízemie vľavo v čase  07:30 – 10.30.  Žiaci a rodičia sú povinní pri vstupe do školy použiť dezinfekciu rúk a vo vnútorných priestoroch školy použiť rúška.